Mercure Parijs

Het hotel Mercure Parijs ligt in het hartje van Parijs en dus op een steenworp afstand van de wereldberoemde Eiffeltoren en Trocadéro. Hierdoor is het hotel een prima beginpunt voor leuke uitstapjes in Parijs. Het openbaar vervoer is dichtbij en het hotel geeft u graag wat informatie over de plekken in de omgeving die u zeker niet mag missen!

Centrale ligging

Het Mercure hotel in Parijs heeft een zeer centrale ligging en is dan ook bij veel bezoekers zeer geliefd. Juist omdat het vlakbij de Eiffeltoren ligt is het de beste plek om een bezoek aan deze lichtstad te beginnen. De Eiffeltoren is immers een attractie die u niet mag missen bij een bezoek aan Parijs. Ook voor de liefhebbers van shoppen ligt het hotel op een prima locatie. De stad kent vele moderne winkels, maar ook de kleine boetiekjes zijn zeker een bezoekje waard. De stad van de liefde is dus een goede locatie om een heerlijk weekend met uw geliefde te verblijven.

Boek een verblijf met een ontstekend ontbijt

Wanneer u in hotel Mercure in Parijs verblijft, bent u verzekerd van een moderne, frisse kamer en een prima bed. De volgende ochtend staat er voor u en eventueel uw reisgezelschap, een uitgebreid ontbijt klaar waar natuurlijk de croissants niet zullen ontbreken. Het hotel heeft een fitnessruimte en een bar voor een lekker glaasje wijn. Uw auto parkeert u op de privé parkeerplaats van het hotel.

Ook voor de zakenman

Niet alleen voor particulieren die de lichtstad bezoeken is hotel Mercure een prima slaap accommodatie, ook de zakenman kan hier prima vertoeven. Het hotel beschikt over vergaderruimtes en een fitnessruimte met uitzicht op de Eiffeltoren. Zo bied het hotel de mogelijkheid om uw zakenreis met wat aangename vrije tijd te combineren. Doordat de bezienswaardigheden en het openbaar vervoer op loopafstand liggen, bent u niet veel tijd kwijt om hier te geraken. Hierdoor plant u deze momenten makkelijker in uw agenda in.

Plaats een reactie